Scroll Top

Route Mobiel pechhulp Europa


Met Route Mobiel pechhulp Europa zorgt u ervoor dat u ook onderweg naar vakantie hulp krijgt op het moment dat er onderweg wat gebeurt. U staat er op die manier zowel letterlijk als figuurlijk in ieder geval nooit alleen voor.

Voordelen van Route Mobiel pechhulp

Route Mobiel pechhulp Europa brengt een aantal verschillende voordelen met zich mee. Zo bent u bijvoorbeeld zeker van hulp in 43 verschillende landen, uiteraard exclusief Nederland. U krijgt maximaal 7 dagen vervangend vervoer en u kunt ervoor kiezen om de dekking 3 of 12 maanden per jaar door te laten lopen. Verder kunt u 24/7 contact opnemen met de Nederlandstalige alarmcentrale. Tenslotte kunt u tegen een meerprijs kiezen voor uitgebreid vervangend vervoer of een aanvullende dekking voor uw caravan of aanhangwagen.

In welke landen geldt de Route Mobiel pechhulp ?

De Route Mobiel pechhulp Europa geldt in 43 landen in Europa, waardoor u kiest voor een zeer uitgebreid pakket waarmee u niets tekort komt. Denk onder andere aan een land als België of Duitsland, maar daarnaast natuurlijk ook aan landen als Frankrijk, Engeland, Denemarken en Italië. Wilt u een keer op vakantie naar een minder gebruikelijke bestemming als Macedonië of Schotland? Ook dat is geen enkel probleem. U bent in heel Europa verzekerd en u kunt er in de verschillende landen vanuit gaan dat men u snel weer op weg helpt zodra er een keer wat aan de hand is.

Wat moet ik doen bij pech op de snelweg?

Veel van de snelwegen in Europese landen zijn in particuliere handen. Dat betekent dat u zich via de praatpalen die er beschikbaar zijn dient te melden bij de snelwegpolitie, ook wanneer u hier gebruik van maakt. Neem daarnaast ook contact op met Route Mobiel, maar laat de politie u helpen naar een veilige plaats te komen. Vanaf de veilige locatie kunt u de procedure verder afwikkelen met Route Mobiel. De Route Mobiel pechhulp Europa helpt u wat dat betreft vanaf het moment dat u veilig langs de kant staat, om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer op pad kunt.