Uitvaartverzekering

Vergelijken

Uitvaartverzekering vergelijken; vindt de beste uitvaarverzekering

Een uitvaartverzekering is een bijzonder nuttige verzekering, omdat u er met het afsluiten van een uitvaartverzekering voor zorgt dat de kosten voor uw uitvaart gedekt zijn en dat dus niet uw nabestaanden op hoeven te draaien voor deze kosten. Het is moeilijk te zeggen waar u de beste uitvaartverzekering af kunt sluiten, omdat dit voornamelijk afhankelijk is van uw wensen. In het onderstaande overzicht vindt u de 3 beste verzekeraars voor de uitvaartverzekering. Door de premie te berekenen op basis van uw wensen ziet u direct wie u een uitvaartverzekering kan bieden. De beste uitvaartverzekering qua premie is niet altijd gunstig, aangezien de goedkoopste uitvaartverzekering gepaard zal gaan met een lage uitkering. Zorg in eerste instantie dat u kiest voor de juiste uitkering en aan de hand daarvan de beste uitvaartverzekering zoekt.

Goedkope uitvaartverzekering

Onderaan de pagina ziet u de 3 beste verzekeraars staan waar het gaat om de beste uitvaartverzekeringen. Wie voor u de beste uitvaartverzekering heeft zal afhangen van factoren als de voorwaarden van de uitvaartverzekering en de premie hiervan.

Naast het feit dat u natuurlijk een goedkope uitvaartverzekering wilt hebben is het ook belangrijk om goed de voorwaarden van de verzekeraars in de gaten te houden. Het is namelijk zo dat niet alle verzekeraars van de goedkoopste uitvaartverzekering exact dezelfde voorwaarden hebben. Het is dus niet alleen zaak op zoek te gaan naar een goedkope uitvaartverzekering, maar uiteraard moet de uitvaartverzekering ook echt voorzien in uw wensen.

Uitvaartverzekering voor iedereen anders

Niet iedereen heeft hetzelfde idee bij een uitvaartverzekering, vandaar ook dat wij u geen premie voorbeelden kunnen geven, omdat wij uw wensen niet kennen. En naast dat we uw wensen niet kennen hangt de hoogte van uw premie voor de uitvaartverzekering ook samen met de leeftijd die u heeft en uw gezondheid. Dit houdt dus in dat een uitvaartverzekering voor iedereen anders uit zal pakken. De premie zelf berekenen is daarom het gemakkelijkst en dat is dus ook nodig. Uw premie berekenen voor de uitvaartverzekering kost niet veel tijd en u kunt direct zien waar u tegen een goedkope premie een goede en mogelijk ook de goedkoopste uitvaartverzekering kunt afsluiten.

Natura-uitvaartverzekering

De natura-uitvaartverzekering is in wezen de basisverzekering voor de uitvaartverzekering. Hier zijn alle standaard zaken in opgenomen die horen bij een uitvaart. Bij de meeste verzekeraars is deze nog uit te breiden indien u extra wensen heeft voor uw uitvaart, maar doorgaans is dit de goedkoopste uitvaartverzekering. Bij een natura-uitvaartverzekering zijn onder andere zaken gedekt als de kist, het vervoer, de opbaring , rouwkaarten en de algehele kosten voor de begrafenis of crematie zelf. U kiest dus de invulling van deze uitvaartverzekering geheel zelf.

Kiezen voor een goede uitvaartverzekering

Een goede uitvaartverzekering is er een waarbij u een goedkope premie betaalt, maar waarbij ook de voorwaarden naar uw smaak zijn. Enkel en alleen voor de goedkoopste uitvaartverzekering kiezen hoeft dus niet altijd de beste oplossing te zijn en daarom dient u ook altijd de voorwaarden te bekijken. Een combinatie van een goedkope premie samen met goede voorwaarden zal uiteindelijk de beste uitvaartverzekering voor u opleveren en dat is toch waar het hier om gaat en niet altijd is dit dus de goedkoopste uitvaartverzekering.

Top 3
Uitvaartverzekering
Een overzicht van de 3 meest bekende uitvaartverzekeraars
Monuta

Monuta is als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar de steun bij ieder afscheid.

Dela

Al meer dan 80 jaar specialist in verzekeringen en uitvaartverzorging.

Yarden

Yarden maakt uitvaartverzorging betaalbaar en bereikbaar voor iedereen.

Uitvaartverzekering vergelijken
Vergelijk alle uitvaartverzekeraars
Gratis en vrijblijvend een reisverzekering vergelijken. Vergelijk direct alle premies en ontdek de beste reisverzekering die bij je past. 
Dela
€9,74
Per Maand

Premie berekening voor een 30 jarige

Altijd aan te passen aan je wensen

Al meer dan 3 miljoen leden en daarmee de grootste uitvaartverzekeraar.

Verzekerd bedrag: € 9000,-

Vrij te besteden:  3.000

Betaalduur: Tot aan overlijden

Monuta
€12,00
Per Maand

Premie berekening voor een 30 jarige

Alle zorg wordt voor u uit handen genomen door Monuta.

Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd

Verzekerd bedrag: € 9000,-

Vrij te besteden: 7.000

Betaalduur: Tot aan overlijden

Ardanta
€15,70
Per Maand

Premie berekening voor een 30 jarige

Yarden regelt alles wat nabestaanden graag willen

Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd

Verzekerd bedrag: € 7500,-

Vrij te besteden:  Elke verdeling is mogelijk, uw premie blijft gelijk

Betaalduur: Tot 80 jaar

Uitvaartkosten vergelijken
Vergelijk alle kosten voor een uitvaart